Neten vett amerikai jogosítvánnyal vezetett Velencén

vezeto eduline huAz újságolvasók, a mindennapjainkat figyelők előtt nem marad titok, hogy sokan úgy kívánnak valamilyen végzettség, oklevél, diploma, engedély birtokába kerülni, hogy az ahhoz vezető utat, a fáradtságos tanulást, gyakorlatot, és végül a vizsgákat kikerülik. Az engedély beszerzéséhez régebben ott volt a lengyel és kínai piac, most meg az internet.

   A Gárdonyi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 20 éves budapesti lakossal szemben – írta a Police.hu. A fiatalember egy igazán érdekes jogosítvánnyal közlekedett a forgalomban.

   Sz. Gergőt és az általa vezetett BMW típusú személygépkocsit július 27-én, hétfőn este ellenőrizték a járőrök Velencén, a Panoráma úton. Az ellenőrzés során a férfi egy amerikai vezetői engedélyt adott át, amely gyanús lett az intézkedő rendőröknek, akik alapos ellenőrzést végeztek és megállapították, hogy a külföldi honosságú vezetésre jogosító okmány hamis, azt egy internetes weboldalról rendelte. A járőrök a férfit a helyszínen elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki – olvasható a Police.hu hírében.