Oldalletöltések száma: 10789867
2021. március 1. hétfő 11:17,
Albin napja van.

Álmatlanul

Ezek jelentős része nem kikapcsolható, nem megszüntethető. Vannak praktikák, amelyekkel csökkenthető a külvilág káros hatása, például füldugóval, szemtakaróval, egyedül alvással, matraccserével és a legrosszabb esetben altatóval, bár vélhetően az alvással sokat kínlódó emberek mindezeket már kipróbálták.
   Az említett felmérésből az is kiderült, hogy a magyarok 44 százaléka egyáltalán nem elégedett az alvásának minőségével és mennyiségével. 47%-uknak gondot okoz az elalvás, 39%-uk pedig nehezen alszik vissza, ha éjszaka felébredt. A megkérdezettek 62%-a sokszor fáradtabbnak érzi magát alvás után, mint előtte. Rossz tanács lenne erre, hogy akkor ne aludjanak, az alvás ugyanis nem csak pihentető, de annak hiánya súlyos egészségkárosodáshoz, megbetegedésekhez vezethet.
   Felmerül a kérdés, hogy mi lehet a tömeges rossz alvás elleni gyógyír? Talán a mostaninál nyugodtabb, káros stressztől mentes élet, a fenyegető, izgató valódi és álhírektől távolmaradás, az anyagi biztonság, a kevesebb munka és több kikapcsolódás segíthetne.
   Így hát maradnak az álmatlanul átforgolódott éjszakák.

almatlansag gulftimes com