Oldalletöltések száma: 10789854
2021. március 1. hétfő 11:02,
Albin napja van.

A háló melege

Bár lehet, hogy akik ilyen hőfokú hálószobában próbálnak alvással felfrissülni egy fárasztó nap után, de rosszul alszanak, eszükbe sem jut, hogy a meleg a hibás. Vigasztalhatja őket, hogy legalább álmatlan forgolódásuk közben sem fáznak. (Hogy a lakosság fennmaradó többségének mi a legjobb éjszakai hőfok, számomra nem derül ki az adatokból, valószínűleg nekik mindegy, csak alhassanak).
   Azon nem csodálkozunk, hogy a törökök majd’ egyharmada is ezt a meleget áhítja éjszakánként, ahogy a román emberek 15 százaléka is azt szereti, ha 25 fok van a szobájában. A felmérés szerint a csehek és a svédek legszívesebben 20 fokban alszanak, ha tehetik.
   Én sokkal inkább az angolokkal értek egyet, ugyanis akkor érzem jól magam, ha a szobában, legfeljebb 15 fok van éjszakánként. A szigetországbeliek 20 százaléka, vagyis minden ötödik megkérdezett is ezt a hőfokot kedveli, de még akár a hidegebbet is örömmel veszik alvás közben. Szerintem is igazuk van, mert boldogítóan jó érzés összegömbölyödni a meleg takaró alatt és élvezni az órákat, amikor nem kell kibújni a testmelegségű ágyból a rideg világba.
   A britekkel együtt nekem is a hideg szoba meleg ágyában tűnik úgy éjszakánként, hogy mégis szép a világ.

alvas melegben popsugar co uk