Oldalletöltések száma: 10844324
2021. június 19. szombat 12:14,
Gyárfás napja van.

Vakcinadarabkák támadása

   Arrafelé meglehetősen széles körben elterjedt, hogy néhány fejlesztés alatt álló mRNS-vakcina hidrogélt használ, ami egyesek szerint elektromos implantátumok működtetéséhez kell és amivel az embereket rá lehet csatlakoztatni az internetre. Az ausztrál egészségügyi minisztérium válasza vélhetően elszontyolította a kérdezőt, miszerint az ott is alkalmazott Pfizer oltás nem használ hidrogélt. (A hidrogél térhálósított polimer láncok hálózata, erős nedvszívó hatása miatt a mezőgazdaságban is használják).
   A The New York Times cikke szerint a közösségi médiában egyre többet találkozni azzal az elmélettel, hogy egy oltott személy jelenléte megzavarhatja egy nem oltott nő menstruációs ciklusát, sőt, ha az illető hölgy várandós, akár vetélését is okozhat nála. Az oltásellenesek úgy vélik ugyanis, hogy az oltott embereknél gyakori jelenség a vakcina darabkáinak kibocsátása. És ha valaki egy ilyen személy közelében tartózkodik, kialakulhat nála valamilyen rendellenesség. Emily Martin, a Michigani Egyetem epidemiológusának a lapban kifejtett véleménye szerint a beadott vakcinát nem lehet átvinni egyik személyről a másikra, ez egyszerűen nem lehetséges, vagyis az önmagát erősen tartó elmélet képtelenség.
   Miközben mind többen akarják oltatni magukat, az erre fogékonyak továbbra is eltántoríthatók az oltástól, mert félelmeik folyamatos tápanyagot kapnak.
   Ők meg előbb, vagy utóbb Covid-fertőzést.

oltasellenesseg petrieflom law harvard edu