Oldalletöltések száma: 10853582
2021. július 29. csütörtök 18:18,
Márta, Márti és Flóra napja van.

A légkör fontossága

Közel sem mindegy, hogy valaki évekig gyomorgörccsel indul-e a munkába, vagy örömmel várja a találkozást kollégáival. Egyértelmű, hogy melyik esetben jobb a munkahelyi teljesítmény, az elvégzett munka minősége.
   A válaszadók 69 százaléka jelölte meg elsődleges igényként a kellemes munkahelyi légkört, de a véleményt nyilvánítók mintegy fele a karrier és előrelépés lehetőségét, valamint a munka és magánélet egyensúlyát is megfontolandó szempontnak tartotta. S hogy mennyire más a való élet mint a megálmodott pályafutás, azt jól mutatja a karriert építő fiatalok látástól vakulásig tartó napi munkája, a megfelelési kényszer, ami bizony igen sokszor megy a magánélet rovására. És ezzel az ifjú szakemberek gyorsan be is kerülnek az idősebbek által már oly jól ismert mókuskerékbe.
   Az legalábbis meglepő, hogy a megkérdezettek 83 százaléka szerint a munka élvezete előbbre való, mint a fizetés mértéke. Jó lenne ismerni ugyanezeknek a fiataloknak mondjuk az egy évtizeddel későbbi véleményét. Vajon akkor is így látják majd a munka világát?
   Akkorra már vélhetően igencsak előretör majd a munkahelyi értékek rangsorában a fizetés nagysága.

munkahely ssk lokalnytt se