Oldalletöltések száma: 10866394
2021. október 20. szerda 07:03,
Vendel és Irén napja van.

Veszélyes emberek

   Az asztrológia kialakulását a kutatók elsősorban Mezopotámia, illetve Babilónia i.e. 8. és i.e. 5. századi papságához kötik. Az első ismert asztrológiai írás az időszámításunk előtt 722–705 között uralkodott mezopotámiai II. Szargon hetvenkét részből álló műve. Persze azokat a csillagjóslásokat, amelyeket a többség nap mint nap elolvas, többnyire az újságok maguk írják, vagy ollózzák össze más, e téren hasonlóan szakértő lapokból, portálokról és még csak köszönőviszonyban sincsenek az ókori tudósok megállapításaival.
   E tudományterületen újdonságnak számít az is, amelyről egy német bulvárlap híre nyomán az egyik nagy olvasottságú hazai lap online felületén olvastam. Ebből ugyanis az is kiderül, hogy az FBI statisztikái alapján (vélhetően a bűnelkövetés szempontjából) mennyire veszélyesek az egyes állatövi jelek alatt születettek.
   Nem fogom ezek részleteit leírni, akit érdekel, némi kutakodás után megtalálhatja a neten, de annyit mindenképpen elárulok, hogy a legveszélytelenebb emberek a Vízöntő csillagjegyűek. Csak kicsivel veszélyesebbek a Bika és a Szűz csillagjegyben születettek. Teljesen szakmaiatlanul, az asztrológiai és bűnüldözői szempontokat figyelmen kívül hagyva, magánvéleményként jegyzem meg, hogy tapasztalatom szerint az utóbbiak között is vannak veszélyes hölgyek, bár egyáltalán nem az FBI nézőpontjai alapján.
   A veszélyes csillagjegyű, vagy a csillagjegyük alapján veszélyes emberek közül a képzeletbeli bronzérmet a Skorpiók érdemelték ki, őket a Nyilas jegyben születettek követik, míg e téren a legveszélyesebbek az FBI által állítólag értékelt bűnözési statisztikák nyomán a Rák jegyében születettek lettek.
   Ahogy írásom legelején leszögeztem, meglehetősen elutasító vagyok az ilyesfajta tudományok iránt, de az FBI most elgondolkodtatott: lehet, hogy a csillagjegyem felelős a hitetlenkedésemért?

asztrologia sagegoddess com