Oldalletöltések száma: 10907614
2022. május 20. péntek 15:25,
Bernát és Felícia napja van.

Büntetőfékezők

Az eset nyomán kezdtem figyelni az oktató, vagy büntetőfékezésekre, bár azok közel sem voltak olyan gyakoriak, mint napjainkban.
   Ismerősöm, aki egy macsó kalandjaként mesélte úton-útfélen csínyét, fel sem fogta, hogy miféle súlyos, akár tömegbalesethez is vezethetett volna trükkös megoldása, amelyhez kiváló partnerre talált a mögötte haladóban. Azóta megváltozott a világ, oly mennyiségű jármű járja az utakat, amelyet közel négy évtizede még elképzelni sem tudtunk és ez magával hozta a türelmetlenséget, az autómárkától nagyban függő kivagyiságot, a kiváltságosság érzetét. Aki nem úgy megy, nem úgy cselekszik, mint azt az önmagukat többre tartók, mások föle helyezők elvárják, hát jön a fegyelmezés, vagyis a büntetőfékezés.
   Napjaink államilag megosztásra, türelmetlenségre, gyűlölködésre épített magyar társadalma jelenik meg ilyen formában a közutakon, boltokban, tömegközlekedési járműveken, a mindennapjainkban, mert sokan hiszik el azt, amit a kormányzat sugall, hogy ők azok a mások, akiknek több joguk van. Nem csak a közutak használatához, de a gazdagodáshoz, a mások lenézéséhez, háttérbe szorításához, kizsákmányolásához, a felettük uralkodáshoz is.
   Ők életünk büntetőfékezői.

buntetofekezes borsonline hu