Oldalletöltések száma: 10924157
2022. június 29. szerda 07:56,
Péter és Pál napja van.

Bosszúság

Feltételezem, hogy pénzügyi ok áll a háttérben. Nyilván, ahogy sokan mások is, megszokom az új módit, még ha minden fizetéskor emlegetem is azt a derék embert, aki kitalálta mindezt és arra kényszerít bennünket, hogy újat tanuljunk, alkalmazzunk, ha akarjuk, ha nem.
   Az ember alkalmazkodó lény, ettől vált a világ urává, még a legrosszabb, legmegalázóbb, leglehetetlenebb helyzetben is igyekszik feltalálni magát. Természetesen a sorban állás, vagy egy online felületről kivonulás messze nem tartozik ezek közé, de alkalmazkodás ehhez is kell. Ugyanakkor, ha azt nézzük, hogy az egyes szolgáltatók alapvető érdeke kellene, hogy legyen az ügyfél kényelmének szolgálata, a kettőjük együttműködésének legjobb megszervezése, akkor már más a történet olvasata.
   Tudom, hogy olyan durva világban élünk, amelyben sokfelé fillérnyit sem ér az emberélet, amikor a közelünkben is egyik napról a másikra emberek sokasága veszíti el otthonát, munkáját, egész eddigi létét, ha éppenséggel nem az életét, semmiség az általam előadott probléma.
   A szomszédságunkban pusztító háború képeit látva érezzük csak át igazán, hogy milyen jelentéktelenek a békeidőben bennünket bosszantó ügyek.

dijnet digitalhungary hu