Oldalletöltések száma: 10938132
2022. augusztus 16. kedd 02:22,
Ábrahám napja van.

Manórúd

   A legnagyobb veszélyt az ízesített füst jelenti, mert az illatanyagok, aromaanyagok károsíthatják a tüdőt. Ráadásul egyelőre senki sem tudja a gyártón kívül, hogy mit is tartalmaz a manórúdban lévő tartály. Az viszont ismert, hogy a legkisebb töltöttségű eszköz is nagyjából 45 szál cigarettának megfelelő nikotint tartalmaz, amely alapvetően idegméreg és már kis mennyiségben is nagyon erős függőséget idéz elő, továbbá több módon is hatással van az emberi szervezetre, például rontja az alvás minőségét, károsítja a sejtek örökítőanyagát, a szív-és érrendszert, a magzatok fejlődését. Nagyjából ennyi. Mármint a kára.
   Az is nagy baj, ha egy felnőtt dönt a dohányzás mellett, vállalva annak egészségkárosító hatását, de az ezt az utat választó ember egészsége mégiscsak őrá tartozik, amennyiben a hagyományos dohánytermékek füstjével, káros anyagaival nem mérgezi a környzetében élőket. Akkor ugyanis már nem magányügye a füstölése.
   A környező országokban több helyütt is legális az Elf Bar kereskedelme, használata, vagyis mifelénk e téren helyesnek tűnő rugalmatlanság látszik. De ez mit sem árt a manórúd elterjedésének.
   Csak a használóiknak.

elfbar koroshircentrum hu