Oldalletöltések száma: 10992455
2023. február 2. csütörtök 21:09,
Karolina és Aida napja van.

A vita

   Miután tisztáztuk, hogy övé a kocsi, felhívtam a figyelmét rá, hogy már másodszor teszi ezt velem, mire ő mások helytelen parkolását hozta fel mentségül. Talán, ha egyszerűen csak elnézést kér, gyorsan végzünk, de nem ezt tette. Ekkor hangzott el tőlem a nem éppen elegáns kérdés: árulja már el, hol vette a jogosítványát? Mert hogy ilyen beállással simán megbuktatták volna a vizsgán.
   Ez volt az a pillanat, amikor a kedves anyuka kiborult, kiabált velem és közölte, hogy rendőrt fog hívni rám. Miután ezt az ötletét helyeseltem, legalább a rend őre is megtudja majd, hogy hogyan jutott a jogsijához, kezdett emelkedni a hangja. Jeleztem, nem helyes, ha kislányának rossz példát mutat, helytelen viselkedésre tanítja. Itt billent ki magából teljességgel a hölgy és játszódott le a bevezetőben leírt jelenet.
   Utólag sajnáltam egy kicsit az anyukát, nem lehet könnyű az élete, ha otthon is bármi kiboríthatja, az ugyanis erősen rontja családja hangulatát, férjével a kapcsolatát. De esete nem egyedi, ma szinte mindenki mindenen felkapja a vizet, mert ilyen világban élünk.
   A világhírű filmrendező, Akira Kurosawa mondta, hogy „egy őrült világban csak az őrültek a normálisak”.
   Nem hiszem, hogy tévedett a neves művész.

parkolas rossz de freepik com