Oldalletöltések száma: 10685713
2020. augusztus 14. péntek 09:06,
Marcell napja van.

Öngyilkossági kísérlet, életmentő rendőrök

akasztas gulfnews comAz élet túl rövid, úgy száll el, mint egy pillanat, mégis vannak, akik túl hosszúnak, nehéznek, kibírhatatlannak tartják és önkezükkel akarnak véget vetni földi pályafutásuknak. Sokszor az öngyilkosság egyfajta segítségkérés is, amely nem ritkán csak későn talál értő fülekre.

   Szerencsére sok esetben sikerül lebeszélni, jobb belátásra bírni, vagy éppen a halál torkából visszahozni az életunt személyt. Ez utóbbi történt két napja Kápolnásnyéken is. A szerencsés végű öngyilkossági kísérletről a Police.hu számolt be.

   Kápolnásnyék belterületére kértek rendőri segítséget február 5-én hajnalban, mert egy férfi véget kívánt vetni az életének. A kiérkező járőrök a háza teraszán megtalálták a férfit, aki már kezdte elveszíteni az eszméletét. A rendőrök a férfi nyakára szorult hurkot levágták, majd mentőt hívtak hozzá, akik a kórházba szállították – írta a Police.hu.
   A rend őreit feltétlen köszönet illeti meg, ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy az, aki értesítette őket – és akik akár túl későn is érhettek volna helyszínre – miért nem cselekedett, vagy cselekedtek az esetnél jelen lévők az öngyilkosjelölt megmentése érdekében.