Oldalletöltések száma: 10678287
2020. július 14. kedd 17:55,
Örs és Stella napja van.

Elment az Öreg

magyarpistaMegrendítő az olyan hír, amely egy örökké sportoló, kiváló kondícióban, élete teljében lévő ember haláláról értesít, pedig az ilyen hírekkel szemben kezdünk közönyösek lenni, a halál most körülöttünk ólálkodik, naponta ezrek halnak meg a világ számtalan országában a koronavírus-járány áldozataként.

   Magyar István halála nem volt benne a pakliban. Ő volt az, aki évtizedek óta meghatározó személyisége volt a velencei-tavi sportéletnek, akivel meccset játszani sokak vágya volt, mert az megtiszteltetést, kiváltságot jelentett, hiszen ő volt a nagy Öreg.

   Magyar István nem csak imádta a sportot, de ő tette a legtöbbet az agárdi teniszélet meghonosításáért is. Nélküle az agárdi parkerdei teniszcentrum sem létezne.
   Sok embert vett rá a rendszeres sportolásra, akivel meccset játszott, azt igazán megizzasztotta, de humorával ellenfeleinek a vereséget is elviselhetővé tette, mert bizony korosztályában kevés legyőzőre talált. Sajnos a legutolsó ellenfele, egy elvétett lépés miatti baleset mégiscsak kifogott rajta. Nélküle más lesz a tenisz világa.
   A 78 évet élt Magyar Istvánra vélhetően még nagyon sokáig fognak emlékezni ismerői.