Oldalletöltések száma: 10672219
2020. július 6. hétfő 05:08,
Csaba napja van.

Tízezer üveg Béres Csepp javíthatja az idősek és az egészségügyi dolgozóknak ellenálló képességét

beres cseppek baptistasegely huBaj esetén össze kell zárni és segíteni azokon, akiknek arra szükségük van. Ez lehet pénzadomány – ami el is várható a leggazdagabbaktól – lehet természetbeni segítség és termék is. Most egy ilyen nagylelkű adományról számolhatunk be.

   A Béres Gyógyszergyár Zrt. a múlt héten tízezer üveg Béres Cseppet adományozott a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak, amely a nagy karitatív szervezetek segítségével juttatja el azokat az egészségügyi dolgozóknak és az idősotthonok lakóinak – adta hírül a Baptistasegély.hu oldal.

   A szállítmányt Pákozdon, a Baptista Szeretetszolgálat nemrégiben átadott új logisztikai központjában fogadták március 27-én, pénteken, majd onnan szállították tovább a segélyszervezetek képviselői. A hétezer üveget az idős otthonokba, háromezret pedig a járvány idején, az egészségügy frontvonalán dolgozóknak juttat el hat segélyszervezet, a Baptista Szeretetszolgálat, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Katolikus Karitász, az Ökumenikus Segélyszervezet, a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Magyar Vöröskereszt.
   Béres József, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke az adományt kísérő levelében egyebek mellett arra hívta fel a figyelmet, hogy a betegséggel szemben a legeredményesebb és leghatékonyabb módszer a védekezés, ebben pedig fontos szerepe van az ellenálló képesség erősítésének, az immunrendszer karbantartásának. Ehhez nyújt hathatós támogatást a leginkább veszélyeztetetteknek szánt csaknem 16 millió forint értékű adomány – derül k a Baptistasegély.hu oldalon megjelent írásból.