Oldalletöltések száma: 10663614
2020. június 6. szombat 18:36,
Norbert és Cintia napja van.

A Velencei-tónál még nem döntöttek, de általában pünkösdkor nyitnak a strandok

agardi strand velencei to huSokan várják, hogy végre egy jót fürödjenek, ússzanak kedvenc strandjukon, fürdőhelyükön, de a koronavírus-járvány miatt ezek nyitvatartását is megtiltották a rendelkezések. Úgy tűnik, hamarosan ezen a területen is visszatér az élet a normális kerékvágása.

   Egy hét múlva, a pünkösdi hétvégén nyílik meg a vidéki strandok, fürdők többsége a koronavírus-járvány miatt elrendelt biztonsági előírások betartásával, a fürdőkben egyelőre csak a kültéri medencéket lehet használni.

   Ahogy az MTI híréből lehet tudni, az ország több strandja is kinyitja kapuit a nagyközönség előtt, például több balatoni településen is. A Velencei-tó települései ugyanakkor egyelőre még nem döntöttek a strandnyitásról – tudta meg az MTI.
   A sokak által látogatott Agárdi Gyógy- és Termálfürdő honlapján az alábbi szöveg olvasható: „A nem egyértelmű jogi szabályokra való tekintettel még türelmüket kérjük Fürdőnk újranyitásával kapcsolatban. Amint tudunk további információval szolgálni, honlapunkon és Facebook oldalunkon közzétesszük.”
   A Velence Resort&Spa fürdő újranyitásáról a hivatalos honlapjuk sem találtunk eligazító információt.