Oldalletöltések száma: 10672189
2020. július 6. hétfő 03:52,
Csaba napja van.

Restart, avagy újraindultak a gárdonyi programok

ronkvar agardi sazllas huA mindennapi életünk koronavírus-járvány utáni visszarendeződésének jele az is, hogy mind több korábban megszokott csoportos, nagyobb létszámú közönséget vonzó szórakoztató, művelődési, vagy társadalmi eseményt lehet megtartani. Gárdony városban is újraindult a kulturális élet.

   Ahogy az a város önkormányzatának kulturális portálján olvasható hírekből kiderül, szombattól megindulhatott a közösségi élet a város közművelődési intézményeiben. Ez azt jelenti, hogy többek között a gyerekek körében nagyon kedvelt agárdi rönkvár is újra látogatható.

   Június 20-tól újraindult az élet a Nemzedékek Házában, az Agárdi Közösségi Házban, a Dinnyési Hagyományőrző Központban, a Velencei-tavi Galériában, a Gárdonyi Géza Emlékházban és a Gárdonyi rönkvárban is.
   A Klausz Gábor Városi Könyvtár június 16-án újranyitotta kapuit, és a megszokott nyitva tartással várja a könyvet kölcsönző olvasókat. A könyvteraszon lehet helyben olvasni a könyvek mellett folyóiratokat is, aki az internetet kedveli, a wifi pont segítségével azon is böngészhet.
   Akiket a részletes programok is érdekelnek, megtalálják az információkat a Gárdonykultúra.hu oldalon.