Oldalletöltések száma: 10672181
2020. július 6. hétfő 03:35,
Csaba napja van.

Két autó üközött Gárdonyban, ketten kórházba kerültek

baleset gardonyban 20200626Szerencsére nem túl gyakran történik komolyabb baleset Gárdony főútján, bár a nyaralási szezon kezdetével igen erőteljesen megnőtt a gépjárműforgalom az amúgy is forgalmas 7-es főúton. Tegnap viszont mégis összetalálkozott két autó.

   Gárdonyban, a 7-es számú főúton történt balesethez kértek rendőri intézkedést június 26-án, pénteken reggel. Egy helyi lakos az általa vezetett Mitsubishi típusú gépjárművel a Szabadság út és a Bóné Kálmán utca kereszteződésében az „Állj elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtáblánál megállt, majd elindult balra – írta a Police.hu.

   A jármű vezetője azonban a kanyarodás során nem adott elsőbbséget a Szabadság úton közlekedő, galamboki lakos által vezetett Suzuki típusú személygépkocsinak, és összeütköztek. A balesetben két személy megsérült, akiket a mentők kórházba szállítottak. Az eset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja.
   A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a szabályok betartásával, a közlekedésben tanúsított türelemmel és toleranciával a tragédiák zöme elkerülhető – olvasható a Police.hu rendőrségi portálon.