Nautis, a négycsillagos

Nem lesz olcsó, de ez nem is célja a tulajdonosnak.

   A Gárdonyban jövőre nyíló hotel, a Vital Hotel Nautis a velencei-tókörnyék legelegánsabb szállodája lesz.


   A hajóformájú, egyedi formatervezésű szálloda a vendégeket nyolcvanegy nemdohányzó szobával és négy luxus apartmannal várja.
   A szobák mindegyike erkéllyel, zuhanyzóval, vécével, telefonnal, televízióval, mini bárral és széffel lesz felszerelve. Az étterem, a bár, a kávézó, a grillkert, a borospince és a söröző széles étel- és italválasztéka biztosítja a kulináris élvezeteket. 
  A házban kétszintes wellness centrumot is kialakítanak medencékkel, szaunákkal. De lesz masszázs, pedikűr, manikűr, fodrászat, kozmetika is.
A sportparkban épül teniszpálya, squash, bowling, fitneszterem, játszótér. Sokakat vonz majd a szálloda jelképeként is szolgáló világítótoronyhoz kapcsolódó csúszda. A szállodában helyet kap több konferenciaterem, amelyek legfeljebb négyszáz fős rendezvényekhez biztosítanak helyszínt.
   A hotel elsődlegesen az exkluzív szolgáltatásokat igénylő, ezért azokat megfizetni is kész vendégeket célozza meg, akik az egészségtudatos életmódot, a tartalmas pihenést tartják szem előtt. Az összesen 1,2 milliárd forintos ráfordítással, épülő szálloda a tervek szerint 2010 márciusában nyitja meg kapuit.   
   A szállót a Nautis Hotel Kft. építi és üzemelteti majd, amelynek tulajdonos-ügyvezetője egy beutaztató iroda és egy balatoni négycsillagos wellness és konferenciaszálloda tulajdonosa. A ház önerőből és uniós támogatásból épül.