Oldalletöltések száma: 10765208
2021. január 24. vasárnap 06:45,
Timót napja van.

Vonzódás

Van köztük pedofil is és nyilvánvalóan sok a család szentségét fennen hirdető hűtlen, a feleségét, vagy férjét megcsaló ember, esetleg kommunistákat ócsároló egykori MSZMP, vagy KISZ-tag és így tovább. Mert egy dolog a nép butítása és a fennkölt elvek hirdetése, de más dolog az elvek szerinti hazugságmentes élet. Nem mintha ez más pártok tagjainak könnyebben menne.
   Követve saját fenti logikámat, nem ítélem el az LMBTQ, vagyis leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer közösség tagjainak beállítottságát sem. (Csak a pontosság kedvéért: a queer /kvir/ egy olyan szexuális és nemi kisebbség, akik nem heteroszexuálisak vagy ciszneműek. Ez utóbbiak a születéskor kapott nemükkel nem tudnak azonosulni). Ugyanis senki sem választja a szexuális hajlamát, az velünk született, vagyis nemigen tanulható, ahogy nem is módosítható. Nekem ezek után azokkal van bajom, akik mindezt nem értik meg, nem fogadják el, politikai okokból üldözik e személyeket, így akarva szavazatokat, politikai túlélést biztosítani maguknak.
   Az egykor nagyhatalmú – most már bukott – politikus, ha három évtizede a saját, a pártja és annak vezetőjének liberális korszakában feltárja irányultságát és ezt nyíltan vállalva él, vélhetően rögös pályát futott volna be, de lehet, hogy elfogadják a választói.
   Az iránta érzett tiszteletemet pedig cseppet sem befolyásolta volna, ha felvállalja önmagát. S miután érzelmeimre nem szexuális beállítottsága van hatással, hanem politikusi tevékenysége, pontosan annyira tisztelném őt úgy is, mint most.