Oldalletöltések száma: 10821073
2021. április 15. csütörtök 12:38,
Anasztázia és Tas napja van.

Példakép

   A sokak által kedvelt futballista, akinek a család sokfélesége melletti kiállását jóval többen mint fél-százezren minősítették lájkokkal és amelyek közül messze meghaladta a négyezret az elítélő megnyilvánulások száma, a hozzászólásokban kapott hideget és meleget is. A véleményét elítélők közül „kedvencem” annak a lelkésznek a hozzászólása, aki csak annyit írt: „Már te sem lehetsz példakép…! Kár!”
   Gulácsi Péter nem tett mást, mint megismerte és el is fogadta, hogy a világ nem fekete és fehér, amelyben csak a heteroszexuális, keresztény vallású fehér emberek lehetnek kifogástalanok, és hogy vannak közöttünk olyanok is, akik születésüknél fogva kilógnak a többségből, miközben erről mit sem tehetnek. Értelmetlen ugyanis elítélni valakit azért, mert az arrafelé megszokottól eltérő színű bőrrel született, esetleg szülei az adott országban a többségétől eltérő vallás szerint nevelték, vagy hogy szexuális beállítottsága, ha úgy tetszik hajlama más, mint a többségé.
   Szerencsés az, aki a többség normái szerint született, de ítélkezni felette, jogfosztottá tenni egy embert azért, amiről nem tehet, kirekeszteni őt a társadalomból, mert a saját neméhez vonzódik, vagy „balkézről” született, netán az apja enyves kezű börtöntöltelék, a nagyapja véreskezű háborús bűnös volt, esetleg mert felmenői és az ő vallása másoknak idegen és emiatt gyűlöletes, mindenre vall, csak emberségre nem.
   Kedves Péter, Ön a szememben igazi példakép.