Oldalletöltések száma: 10844316
2021. június 19. szombat 11:59,
Gyárfás napja van.

Minő guminő

   Aztán persze itt vannak még az együttélés buktatói. Mert ugyebár egy nő és férfi kapcsolatában a mézeshetek után már olyan aprónak tűnő létkérdések is befolyásolják a mindennapok hangulatát, hogy ki vigye ki a szemetet, vagy kinek lett volna dolga venni egy kiló kenyeret. Az józan ésszel belátható, hogy bár bizonyos házastársi kötelezettségeknél a műnő még úgy-ahogy helyettesíthet is egy húsból, vérből való igazi asszonyt, az már nem várható el tőle, hogy főzzön, mosson is urára. Előnye ugyanakkor a műanyag „asszonynak”, hogy mindig meghallgatja urát, sohasem vitatkozik, veszekszik vele és még azt sem teszi szóvá, ha élettársa éppenséggel kimaradozik a barátaival, vagy netán részegen tér haza.
   Ha egy kicsit kutakodunk a mindentudó interneten, hamar kiderül, hogy guminővel házastársként élni cseppet sem oly egyedi, mint az gondolnánk. Találunk monogám kapcsolatot szép számmal, de van, aki két (szilikon) barátnőjével él együtt és láss világ csodát, a két „nő” között még egy hangos szó sem hangzott el. Továbbá láthatunk példát arra is, hogy valaki egész háremet tart, hét guminővel éli vélhetően hallatlanul izgalmas életét.
   Tény, hogy van ennek a párkapcsolatnak némi bája. Csak gondoljunk bele, ha a ház ura a világjárvány kellős közepén home office-beli munkája közben feszültségmentesítésként páros testmozgásra vágyik, egyszer sem hangzik el asszonykája szájából: hagyj, fáj a fejem!