Oldalletöltések száma: 10992480
2023. február 2. csütörtök 22:19,
Karolina és Aida napja van.

Baba asszony látomása

Egy másik jóslata szerint megváltozik a Föld pályája, bár ilyen már történt planétánkkal, szóval emiatt nem kell pánikolnunk, nem úgy, mint a brutális élelmiszer-drágulás, az egészségügy rendszerének beláthatatlan következményekkel járó, ugyancsak hatástanulmány nélküli átalakítása, a mélyrepülésben lévő oktatás és ezer más ügy okán.
   A 26 éve halott jósnő azzal is ránk hozza a frászt, hogy az egyik nagy ország biofegyvereket fog tesztelni. Sajnos ennél többet a derék jövőbelátó nem árult el, így hát csak találgathatunk. Az ilyen kísérletek cseppet sem újak, például a Covidról is sokan gondoljuk, hogy egy ilyen kísérlet hatására pusztítja világszerte az embereket. Szóval e téren sem tudott nagyon mellényúlni a látnok.
   Hívei szerint Baba Vanga jóslatainak 85 százaléka pontos, bár szerencsére ő is tudott tévedni. 2010 és 2014 közöttre például egy atomháborút vizionált és ahogy előre látta, az idehaza kormányzati és állampárti szinten bálványozott előző amerikai elnöknek – aki ellen éppen bűnvádi eljárást kezdeményeznek hazájában a hatóságok – ma már süketnek és agydaganatban szenvedőnek kellene lennie. Bízzunk abban, hogy téves lesz a minden oroszok mostani urának fényes ukrajnai diadaláról szóló látomása is.
   Hogy mi lesz igaz a jóslatokból, majd kiderül. De, hogy 2023-ban sem fogunk unatkozni, az biztos.