Oldalletöltések száma: 10637318
2020. február 25. kedd 23:47,
Géza napja van.

Akinek nincs kiskertje, hamarosan géppel termeszthet zöldségeket a lakásában

novenytermeszto gep lg comAz űrhajózás iránt érdeklődők már régóta tudják, hogy az asztronauták az űrállomáson különféle növényeket termesztenek, de hasonlóan tesznek azok is, akik egy nagyvárosbeli lakótelepi lakásukban cserépben, vagy virágládában teszik ugyanezt. Mindez tehát nem újdonság, az viszont igen, hogy már gépet is alkották ehhez.

   Az LG tervei szerint idén piacra dobja az első beltéri növénytermesztő gépét. A keskeny és magas kialakítású berendezés magától vezérli a fényt, a hőmérsékletet, és a locsolást is képes automatikusan intézni – olvasható az Origo.hu oldalon.

   A vevők közvetlenül az LG-től vásárolhatnak majd a géphez termeszthető zöldséget és fűszert. Két tucat előre összeállított magcsomag közül válogathatnak majd a vásárlók, ezeket csak be kell tenni a gépbe, aztán pedig várni a növények fejlődésére. Lesz lehetőség egyéni ültetésre is, nem kell mindig a cégtől vásárolni majd a magokat.
   A terméket olyanoknak szánja az LG, akik szeretnének kis mennyiségben zöldségeket és fűszernövényeket termeszteni, de nincs kedvük vagy lehetőségük ezt a klasszikus módon megtenni. Azt viszont ma még nem tudni, hogy mennyibe kerül majd az LG háztartási gépe – derül ki az Origo.hu cikkéből.