Oldalletöltések száma: 10672182
2020. július 6. hétfő 03:37,
Csaba napja van.

Ha már úgyis unatkozik, próbálja ki az új Facebook felületet

facebook uj.jpgMost, hogy a maradj otthon életstílusra váltott az ország lakosságának jelentős része, mind többen lépnek naponta többször is a Facebookra, hogy tájékozódjanak a napi eseményekről és megosszák gondolataikat másokkal is.

   A Facebook megkezdte a megújult böngészős felületének általános elérhetővé tételét. A sötét és világos témával is használható kinézetet egyelőre nem aktiválja automatikusan a cég, helyette a jobb felső sarokban lévő menüt kinyitva, ahol a Kijelentkezés gomb is van manuálisan lehet átváltani rá – írta az Origo.hu.

   A legnagyobb változtatás, hogy a legfontosabb menüpontok mostantól fülekként jelennek meg a felület tetején, ott lehet váltani a hírfolyam, az ismerősajánlások, a videó ajánlások, a piactér, továbbá a csoportok között, bár egyes opciók a hírfolyam baloldalán lévő menühasábban is elérhetőek.
   Az új felület első pillantásra számottevően másnak hat a megszokotthoz képest, de valójában a legtöbb menü és opció pontosan ugyanott van, és ugyanúgy működik, mint eddig.
   A tervek szerint a Facebook valamikor a nyártól kezdve fogja teljesen alapértelmezetten az új felületet megjeleníteni a felhasználók számára, idővel pedig el fog tűnni a régire való visszalépés lehetősége – írta az Origo.hu.
   A Vé szerkesztője is kipróbálta az új felületet és – teljesen egyéni vélemény – gyorsan visszakívánta a régit. Szerencsére, akinek nem tetszik új felület, az egyelőre visszakapcsolhat a régire. E sorok írója is ezt tette, de mint írtuk a régi felület használatának napjai meg vannak számlálva, lehet, hogy jobb időben megbarátkozni az újjal.