Oldalletöltések száma: 10663639
2020. június 6. szombat 19:54,
Norbert és Cintia napja van.

Okostelefonnal is megtalálható a különleges kulcstartó

ekster key holder trendhunter comSokaknak okoz gondot, hogy hatalmas kulcscsomót kell a zsebükben tartaniuk. Ez nem csak nehéz, de sietős pillanatokban az adott ajtóhoz éppen megfelelő kulcsot kiválasztani sem egyszerű. De már erre is megszületett a megoldás.

   Az Ekster Key Holder külsőre olyan, mintha egy svájci bicskával lenne dolgunk, valójában azonban egy praktikus kulcstartót készítettek a fejlesztők – talált rá az újdonságra a Hvg.hu.

   A bevezetőben leírt probléma zavarhatta az Ekster Key Holder fejlesztőit is, akik egy speciális kulcstartóval oldanák meg az összes hasonló nehézséget. Az eszköz ránézésre olyan, mintha egy svájci bicska lenne, de a különböző pengék és egyebek helyett szükség esetén a kulcsok fordulnak ki a helyükről.
   Ügyes megoldással amikor az embernek szüksége van egyre, elég csak azt előhúzni, a többi a helyén marad. A fejlesztők gondoltak arra is, ha esetleg sötétben kellene kinyitni az ajtót, így minden alkalommal, amikor kifordítjuk a kulcsot, egy beépített izzó kezd világítani, így láthatjuk is, hogy mit csinálunk.    Emellett a beépített Bluetooth-chipnek köszönhetően egy mobilos appal is összehangolhatjuk a speciális kulcstartót, így ha nem találjuk, az alkalmazáson keresztül megnézhetjük, hogy hol hagytuk, vagy akár meg is csipogtathatjuk, a hangjelzés majd elvezet a kulcsainkhoz.
   A fejlesztők Kickstarter-kampányt indítottak, hogy létrehozhassák az eszközt. Eredetileg 9000 eurót akartak összegyűjteni a gyártás beindításához, de ezt már messze túlszárnyalták, jelenleg 200 ezer eurónyi előrendelés fölött tartanak, és néhány nap még mindig van a projekt zárásáig.
   A kulcstartóra Magyarországról is lehet előrendelést leadni. Az ára 26 euró, körülbelül 9300 forint, erre még rájön a szállítási költség is, így összesen 39 eurót, nagyjából 14 ezer forintot kell fizetni érte. A szállítást augusztusra ígérik – írta Hvg.hu.