Oldalletöltések száma: 10663602
2020. június 6. szombat 18:06,
Norbert és Cintia napja van.

Kiderül, kinek mit hoz a Reggeli nap

reggeli nap borito kicsiHa a koronavírus-járvány okozta bezártságnak valami jót is tulajdoníthatunk, akkor bizonyára olyanokra gondolhatunk, mint a családok fokozott együttléte, a gyerekek nevelésére, megismerésére fordított több idő, vagy olyan alkotások megszületése, amelyeket a „maradj otthon” időszaka ihletett.

   Máté G. Péter, lapunk alapító-főszerkesztője is kihasználta az elmúlt csendesebb heteket és megírta következő kötetét. Az új könyv címe: Reggeli nap, és szerelemről, társkeresésről, vagyis az élet nagy problémáiról szól.

   A „Reggeli nap” három szerelmi történetet, három elbeszélést tartalmaz, amelyek egy a boldogságot, igazi társát kétségbeesetten kereső nő, két újrakezdő, korosodó ember és egy házasság előtt álló fiatal pár kalandjairól szólnak. S hogy eljutnak-e a főszereplők a boldogságig, vagy csak kergetik annak kék madarát, kiderül a történetek végén.
   A kötet ezúttal is a Magyar Elektronikus Könyvtárban látott napvilágot, ahol bárki elolvashatja, vagy ahonnan letöltheti okostelefonjára, laptopjára, asztali számítógépére, e-könyv-olvasójára és természetesen mindezt ingyenesen. A szerző reméli, hogy írásai sokakat érdekelnek, szórakoztatnak, vagy éppen elgondolkodtatnak majd. A „Reggeli nap” innen érhető el.