Oldalletöltések száma: 10672211
2020. július 6. hétfő 04:41,
Csaba napja van.

Látványos velencei-tavi vízi túra és még a székből sem kell felállni

velencei to tura youtubeAki teheti és megfelelő vízi járművel behajózik a Velencei-tó nádasai közé, olyan világgal szembesül, amely a partról nem látszik. A nádszigetek alkotta kis csatornák, a tó nyugati harmadát uraló nádrengeteg, az úszólápok, a nádi világ különleges növényzetének, madarainak látványa egészen biztosan elvarázsolja az arra haladót.

   Mindezt évente sokan láthatják, de jóval többen nem. Nekik és azoknak, akiknek már megtapasztalt élményük volt e mesevilágban barangolni, pompás látvány, emlékidőző lehet az a videó, amely a YouTube-on látható és amely a pákozdi Szúnyog-sziget és a Cserepes-sziget környezetét mutatja be.

   A pár perces utazás során az alkotók jóvoltából madártávlatból és kajakban, szinte a vízen ülve is megcsodálhatók a nádasok között megbújó természeti kincsek – fedezte fel látványos felvételt az Fmc.hu.
   A több mint ötperces összeállítás egy része sisakra rögzített kamerával, pár légifelvétele drón segítségével készült és amelyeken a csodaszép vízi táj mellett érdekes partszakaszokat is láthat a videó nézője.