Oldalletöltések száma: 10672209
2020. július 6. hétfő 04:35,
Csaba napja van.

Tíz sör, meg ami után jött

sorivok togetherresorts comVannak nagyivók, akiknek pár korsó sör meg sem kottyan, sőt nemegyszer a férfiasság bizonyítása okán, vagyis virtusból is legurítanak egyesek jó sok adag söritalt. Ennek persze meg is van a hozadéka, jó sokat kell WC-re járni, emellett hosszabb távon kialakulhat a közismert sörhas. Egy kínai férfi még ezeknél is rosszabbul járt, amikor nagyon megszomjazott.

   Súlyos állapotban szállítottak kórházba egy 40 éves férfit Kínában. Az orvosok megdöbbentek, amikor észrevették, hogy a páciensnek három helyen is megrepedt a húgyhólyagja – fedezte fel a furcsa estet a 24.hu. A sok sört ivóknak nem árt okulniuk az esetből.

   Szörnyű hasfájásra ébredt egy Hu nevű dél-kínai férfi, miután előző este a barátaival sörözött. Annyira rosszul volt, hogy mentőt hívott. A kórházban kiderült, a férfinek három helyen is megrepedt a húgyhólyagja – írta a helyi sajtóra hivatkozva a Daily Mail című brit bulvárlap.
   Hu később elmondta, az előző este a barátaival volt inni és tíz sört fogyasztott. Amikor hazaért, rögtön bedőlt az ágyba és mély álomba merült. Utoljára az előtt vizelt, hogy találkozott a barátaival. Amikor felkelt megpróbált ugyan vizelni, akkor azonban már nem sikerült neki, ezért hívott mentőt.
   Az orvosok azonnal megoperálták a férfit és később azt mondták, ha Hu nem kerül időben kórházba, belehalhatott volna a sérüléseibe, így azonban teljesen felépült. Az orvosok hozzátették, bár az ilyen esetek ritkák, azért előfordulnak. Minden évben megoperálnak legalább egy beteget, akinek azért reped meg a húgyhólyagja, mert nem vizel, miközben alkoholt fogyaszt. A problémát az okozhatja, hogy az alkohol annyira eltompíthatja az idegrendszert, hogy az ember egyszerűen nem érzi a vizelési ingert – írta a Daily Mail híre alapján a 24.hu.